2009-09-27

VAGGA ELLER INTE!?


Jag har fått för mig att mina barn ska sova i en vagga, det verkar som det ultimata för bäbisar. Dom är ju vana att vaggas i magen så det måste väl kännas tryggt!? MEN jag har absolut ingen aning, någon som vet fördelar och nackdelar?
Just denna på bilden är den ultimata, tyvärr verkar det inte som att den är gjord för bäbisar utan för dockor och nallar? Någon som sett något liknande?

4 kommentarer:

Emma E sa...

Hej! Jag har hört andra som vaggat sina barn den första tiden, men de växer ur vaggan ganska snabbt. Tror också att det är jättebra. Om inte annat så är de väldigt fina! Tror nog att vi kör på spjälsängen och sån där babysitter. Har inte kommit så långt i planeringen än ;). Säng, vagn, baby-björn, skötbordsgrejs, stol till bilen (check!) och tusen andra ting. Haha!

Johanna sa...

Heeeej Söt!

Jo vi tänkte också på det och då helt plötsligt kändes det onödigt att lägga ut en massa pengar på vagga. Man måste ju tänka smart kanske. Man är ju inte gjord av pengar direkt.
Vår nästa tanke gick till spjälsäng från IKEA(Billig) och måla om dom till svart. Så tråkigt med träfärgat.
Men ni verkat planerat en hel del, mer än vi iallafall. Men det kommer nog igång snart, börjar bli riktigt sugen på det nu och det känns tryggt.
Ses snart love!!!
PUSS O KRAM

unique sa...

Vi har faktiskt fått en vagga av mamma. Riktigt gammal. Tom maskäten, men heeelt underbar. Ska måla med vit olja så träet syns igenom. Fast ska ha spjälsäng. Lite bättre plats lixom. Sen får vi se vilket Rocky föredrar.

Vilken fin kula du har nu. Så fint med tatueringen. Hur mår ni nu?

Själv sitter jag och storbölar. Har en pissig dag bara.

Ha det fint. Kram

BonVintage sa...

LET ME SPEAK ! Det där med att dom växer ur snabbt kan ni strunta i KLART MAN SKA HA VAGGA
sen måste ni ändå byta till spjälsäng (låter jätte fint med svart, vi gjorde ju så men med turquoise)

men barn somnar av att vaggas.
vår leander vagga i taket var LOVELY men funkade inte..blev ingen vaggning.

a mummy