2009-09-13

BARNVAGNS DJUNGELN

barnvagn
Bilder Teutonia & Brio

OK! Jag har ett väldigt stort problem och det är att hitta rätt vagn, finns ju liksom inte bara en att välja mellan. Nu har vi iofs. blivit belönade med två små knattar så utbudet har ju minskat drastiskt. Har varit väldigt inne på Brios Double Wave och har provkört den i malmö, det enda som jag har att klaga på är hjulen. Det är inga sådana smarta kundvagnshjul på denna vilket gör att den är lite svårare att manövrera. Så igår trillade jag över Teutonias Team S4 som ser väldigt bra ut också och har DOM DÄRA HJULEN. Ska åka upp till Babyproffsen idag och provköra den. Någon som vet för och nackdelar med dessa? PHU! Vilket långt inlägg.. och vilken konstig värld detta är för mig. MEN SPÄNNANDE!

UPDATE!
Teutonian vinner med hästlängder iallafall rent platsmässigt och körmässigt, lite dyrare än Brio vagnen dock. Men man kan väl beställa från Tyskland eller hur var det Sara!? Hittade även en Emmaljunga idag Twin City Cerox men den ska tydligen utgå och fanns inte kvar i svart(mycket viktigt) hehehe! plus att den är lika "liten" invändigt som Brio vagnen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan tyvärr inte hjälpa dig.. har inte kommit så långt i planeringen själv. Har dock konstaterat att vi kommer att behöva "terränghjul" eftersom vi vill kunna köra i skogen nu när vi bor på "landet", haha. Usch vad svårt! Rent spontant känns det ju som att vagnen där hjulen kan röra sig är mer praktisk.. <3 /Emma

Johanna sa...

Nä det fattar jag!;) Jag är inte avis på er som ska in i djungeln snart. Finns såååååååå många att välja på. Men det är kul!

Var och kollade på Teutonia vagnen idag och den känns bäst faktiskt, rymlig för barnen och lättkörd. Man ska inte göra det för svårt för sig.

LOVE

BonVintage sa...

hahaha minns denna tid på babyproffset trodde inte det kom tillbaka men nu gogglar vi efter en potta....

Teutonia hun, lätt. Men om ni har en crisbike behöver ni juh ingen vagn. två bilstolar bara.
..fast det kan nog vara bra med vagn..

Johanna sa...

Anna:

Hahaha! ja det är fan inte lätt! Men Teutonian känns sjukt bra så det blir nog en sådan..

Jo vi behöver nog en vagn också!;)